Hold kølig og ventilation med OPT HVLS ventilatorer

HVLS-blæseren med høj volumen og lav hastighed er designet til at cirkulere luften i dit anlæg mere effektivt og effektivt med sin store størrelse.

Roterende ved en optimeret lav hastighed, en OPT højvolumen, lav hastighed (HVLS) industriventilator flytter mest luft over det største område til den laveste pris.HVLS-ventilatorer cirkulerer langsomt en stor mængde luft.Luft trækkes fra taget og skubbes ned i en konisk form til gulvet nedenunder.Disse ventilatorer bliver nu brugt i varehuse, distributionscentre, gymnastiksale og en række andre applikationer.

HVLS fans har fordele året rundt.De holder folk kølige om sommeren og kan om vinteren bruges til at afbalancere luften og aflagre, en proces, der blander varm luft fra loftet med køligere luft ved gulvet.Skaber et mere behageligt miljø, mens du sparer på energiomkostningerne.Roterende ved en optimeret lav hastighed, en OPT højvolumen, lav hastighed (HVLS) industriventilator flytter mest luft over det største område til den laveste pris.

Med blæserkontrolboksen kan brugerne optimere OPT HVLS-ventilatorernes ydeevne året rundt i en enkelt facilitet, maksimere energibesparelsen og skabe et mere behageligt og lykkeligt miljø.

HVLS-fans1
HVLS-fans2

KQ-seriens AC-motor originale HVLS-blæser, og nutidens standard for lavpris, højeffektiv klimastyring, der leverer den største luftbevægelse af enhver HVLS-ventilator på markedet.Med bladdiametre op til 24 fod (7320 mm) er KQ ideel til store faciliteter med højt til loftet.

1. Præcisionsfræset aluminiumsnav og bolt

2. Justerbar hastighedskontrol

3. Brugerdefinerede farver og logoer er tilgængelige

4. Ny generation IE 2-motor med høj energieffektivitet, besparelse på 5-10 %.

5. CCC, CE, UL certificeret

6. Lille gear tilbageslag samling og slibning proces, lavere støj.

7. Fås i 12' (3660 mm), 16' (4880 mm), 20' (6100 mm) og 24' (7320 mm) diametre.

HVLS-fans3

Indlægstid: 29. marts 2021